Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

2021-12-11 (Utoljára Frissítve: Tue, 14 Dec 2021) Mónika Dr. Kovács 0 #KOVIDOL

„Ne szólj szám, nem fáj fejem?” – Nem! Nem hallgathatunk el! Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga!

.

Hogy miért? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője elmagyarázza.

Professzor Mattias Desmet, a belga Ghent Egyetem klinikai pszichológusa, vezető szakember a zsarnokság és a totalitarizmus témájában, szakértő abban, hogy hogyan működik a tömeghipnózis.

Dr. Desmet a következőket mondja:

„Az emberek 30%-a teljesen „hipnotizált” („alszik”, elhiszi a központi narratívát [1]), 40%-a nem „hipnotizált”, de a tömeggel tart (úszik az árral [1]). Ha ez a 40% nem hallja többé az „egyet nem értés” hangját, csatlakozik a 30% hipnotizálthoz, és velük megy tovább. Mi vagyunk a harmadik csoport: az a 30%, akit nem lehet elaltatni (ellenáll a propagandának [1]). Nekünk tovább kell hallatnunk a hangunkat, mert ha a totalitarizmusban az utolsó egyet nem értők is feladják és csendben maradnak, akkor a tömeg elkezd kegyetlenkedéseket elkövetni, a „szolidaritás és a közösség” nevében…

Ha mi, a felébredtek (a vélemény szabadságának utolsó hangjai [1]) nem tudunk közös hangot találni és együttműködni a még nem alvó (bizonytalan, ingadozó [1]) 40%-kal, akkor elveszünk…”

[1] a szerző kiegészítése

(-> Az idézet forrása, Dr. Desmet előadása)

Ha mi, a járvány- és oltáskritikusok elhallgatunk, végképp eltűnik az ellenvélemény, és nem marad más, csak az „egyvélemény” (hogy a Felhőatlasz című film találó kifejezésével éljek)!

Mi, a kitartó 30% ezért szervezünk eseményeket, ezért járunk tüntetésekre. (És nem feltétlenül azért, mert abban a hitben ringatjuk magunkat, hogy a döntéshozók majd hirtelen jobb belátásra térnek, lásd a korábbi, Demonstráció?! c. posztot). Ezért beszélünk a témáról, még akkor is, ha kényelmetlen, és a többség nem akarja hallani. (A folyamatos konfliktuskerülés lehet, hogy rövid távon kényelmesebb, de hosszú távon megbosszulja magát, a kovid esetében pedig egyenesen életveszélyes). Ezért írunk könyvet, blogot…, készítünk videókat, osztjuk meg non-stop a híreket, véleményünket… Pedig mi is sokkal szívesebben foglalkoznánk a saját boldogulásunkkal, töltenénk az időnket örömteli dolgokkal.

Ha hallatjuk a hangunkat, előbb-utóbb nem csak 30, 30+40… % leszünk, hanem mi leszünk a többség! Mert

„az igazságot tartósan elnyomni nem lehet – az utat tör magának s eget kér.” (Széchényi Viktor)

A hangunk hallatásának egyik eszköze, ha folyamatosan tiltakozunk a politikai vezetőinknek is, például nyílt levél formájában.

Mi is írtunk egy ilyet, amit osszanak meg bátran. De bárki megteheti, hogy leírja a véleményét, és felszólítja a vezetőinket, hogy tegyék a dolgukat: azaz a mi érdekeinket képviseljék. Mert csak akkor fogják, ha ezt elvárjuk, megköveteljük tőlük! Erről kellene szóljon a demokrácia!

Mi a nyílt levelünket a kormánynak írtuk, a COVID–1984: Fekete doboz könyvünkben megjelent kutatási adatok és információk alapján az njb@parlament.hu címre. A jó példát lehet követni, de nemcsak erre a címre, hanem ahova fontosnak és jogosnak gondolják eljuttatni a véleményüket. Gondolunk a médiaszereplőkre, politikai vezetőkre, döntéshozókra, egészségügyben vagy az oktatásban dolgozókra.

A nyílt levelet itt olvashatja, és innen szabadon megoszthatja

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról

Nem kellene mindezt elszenvednünk, ha a kezdetektől a megfelelő kérdéseket tesszük fel, és nem hagyjuk, hogy félrekezeljék a kovidügyet. Összegyűjtöttem egy csokorra valót ezekből a kérdésekből, amelyekre várjuk a hiteles és igaz válaszokat. Ön is tegye fel kezelőorvosának, gyógyszerészének!

Tovább…
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget! Sucharit Bhakdi professzor döbbenetes tényeket mutat be legújabb videójában. Az oltások nemcsak közvetlenül ölnek, gyors lefolyású szervi leállást okozva, hanem hosszú távon is, az immunrendszer működésének lerombolásával: A tömeges oltások hatására az elmúlt évszázadban visszaszorított népbetegségek (mint pl. a tuberkulózis) újra felütik a fejüket, a daganatos betegek száma nő. Minden egyes ismétlő oltás tovább rontja ezt a helyzetet, és az adott személy általános állapotától függően előbb vagy utóbb végzetes egészségkárosodást okoz.

Tovább…
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

"TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! A "cél szentesíti az eszközt" hozzáállásnak.

Tovább…
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak. Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga! Miért kell folyamatosan hallatnunk a hangunkat? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője, prof. Mattias Desmet (Ghent Egyetem, Belgium) megmagyarázza.

Tovább…
Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…