Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz

Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz

2021-08-09 (Utoljára Frissítve: Mon, 09 Aug 2021) Mónika Dr. Kovács 0 #KOVIDOL

Eszköz a szabadságunkhoz!

Zuhan a COVID–1984 járat, ám a fekete doboz rögzítette az eseményeket. Megfejtettük a tartalmát, hogy megelőzzük a katasztrófát. Kezünkben a lehetőség, hogy átszállhassunk egy másik gépre, amit mi irányítunk.

A #KOVIDOL oldalon elsőként megjelenő szakértő, aki

  1. Vállalja a véleményét
  2. Tesz a tisztánlátásért
  3. Kiáll az igazságért

Dr. Kovács Mónika, a COVID–1984: Fekete Doboz tényfeltáró könyv szerzője.

A szerző a könyvről

A koronavírus-járvány mozgatórugói és anomáliái, avagy mit rejt a fekete doboz, és hogyan tovább mindezek tükrében?! „A koronavírus-járvány egy fekete doboz. Fogalmunk sincsen, hogy mit rejt, csak egyvalamit tudunk biztosan: a gép zuhan, és percek múlva becsapódik.” Több mint fél évet szántam arra, hogy megtaláljam, és kielemezzem ezt a fekete dobozt. Oknyomoztam, kutattam a szakirodalomban, járványügyi rendeletekben, vizsgáltam a háttértényezőket, pszichológiai hatásokat... Összevetettem a fősodrású médiában propagált, illetve az elhallgattatott szakértők ellentmondó / ellentmondásos véleményét, sőt azoknak a hangadó orvosoknak és kutatóknak a korábbi kijelentéseit is, amelyek szöges ellentétben állnak a jelenlegi álláspontjukkal... „Ha nem bukkannék minden nap egy újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda.” Ezeket az anomáliákat, azaz a járványhelyzet mozgatórugóit tekintem át a könyvben, kiegészítve a helyzetképet az alapvető járványügyi és immunológiai tudnivalókkal (természetesen az oltásokat is ide értve), hogy érthetőek legyenek az összefüggések. Végül igyekeztem kiutat is mutatni, hiszen nemcsak a valóság ismerete fontos, hanem az is, hogy dönteni tudjunk, hogy mit kezdjünk ezzel a helyzettel, hogy hogyan jöjjünk ki belőle megerősödve és EGÉSZségesen. Jó szívvel ajánlom a könyvet: Oltottaknak és oltatlanoknak, járványhívőknek és járványszkeptikusoknak, szakembereknek és laikusoknak, és mindazoknak, akik bizonytalanok a helyzet megítélését illetően, mert közös érdekünk az igazság feltárása, a – testi, lelki, szociális – EGÉSZségünk és a szabadságunk megóvása, a normális életünk helyreállítása.

Dr. Kovács Mónika, MD, PhD

Szeretném elolvasni a könyvet

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…
Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz
Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz

Eszköz a szabadságunkhoz! A koronavírus-járvány mozgatórugói és anomáliái, avagy mit rejt a fekete doboz, és hogyan tovább mindezek tükrében?!

Tovább…
SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?
SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?

Hogyan lett a SARS-ból COVID? Egy betegség két külön arca... Miért változtatta meg a WHO a járványügyi alapfogalmakat az új koronavírus-járvány esetében?

Tovább…
Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?
Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?

Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!? A szakértők szeptember végére, október elejére teszik az új koronavírus-járványhullám kezdetét. Ezzel eddig nem nagyon lőhetnek bakot. Minden évben ilyenkor kezdődik a szokásos influenzaszezon. (Ami tavaly óta már koronavírus-járvány néven szerepel.) De mire véljük azt, hogy "megint az iskolákból fog elindulni"? Megint?! Az iskolákból?! Ez valami burkolt kampány, hogy szorgalmazzák a gyerekek beoltását is?

Tovább…
Fiatalok Oltakozása!?
Fiatalok Oltakozása!?

Az emberek többsége elutasítja a génmódosított élelmiszereket és az állatkísérleteket. Most mégis alávetik magukat a génbázisú oltóanyaggal folytatott globális emberkísérletnek. Sokan gyermekeiket és magzatukat is kiteszik az oltások elhallgatott veszélyeinek. Vajon indokolt vállalni a kockázatot?

Tovább…