Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

2022-01-23 (Utoljára Frissítve: Sun, 23 Jan 2022) Mónika Dr. Kovács 0 Oltás

„Nem szabad a részletekről vitatkoznunk. A tények az asztalon vannak!” (Prof. Dr. Sucharit Bhakdi)

A Németországban élő egyik legidézetebb és legelismertebb járványügyi szakember, kutató és orvos, Sucharit Bhakdi professzor döbbenetes tényeket mutat be legújabb videójában:


Videó: Dr. Sucharit Bhakdi Figyelmeztetése! A tények elkeserítőek!

.


Bhakdi professzor dühös. És joggal. Ez a nyugodt, halk szavú, szeretetteli ember felemelte a hangját. Teljesen érthető: Lassan két éve mindent megtett/megtettünk azért, hogy felhívjuk a figyelmet járvány- és oltáskampány óriási veszélyeire. Süket fülekre találtunk! És most a szemünk láttára válnak valóra ezek a vészterhes „jóslatok”. Emberek, fiatalok, gyerekek halnak meg. Egészségesek is. Olyanok, akik most élnének, ha nem folytatnak struccpolitikát azok, akiknek elsősorban a dolga lett volna, hogy még időben NEM-et mondjanak minderre: az egészségügyi szakemberek, kutatók, döntéshozók!


Doctors for COVID Ethics: "A COVID-vakcinákról: Miért nem működnek, és cáfolhatatlan bizonyíték, hogy kóroki szerepet játszanak az oltások utáni halálozásban"


Bhakdi professzor a videóban beszámol róla, hogy milyen elváltozásokat találtak az oltásokban meghalt emberek szervezetében. Elmagyarázza, hogy a génbázisú kovid elleni vakcinák

  • hogyan rombolják le lépésről lépésre az egészséget,

  • hogyan hatnak az immunrendszerre, ami fokozatosan elveszíti a védekezőképességét,

  • ennek következményeként nem tudja kordában tartani azt a kényes egyensúlyt, aminek köszönhetően a szervezetünkbe ki-be járó mikroorganizmusok nem betegítenek meg, a daganatos sejtek nem tudnak elszaporodni…

Az oltások nemcsak közvetlenül ölnek, gyors lefolyású szervi leállást okozva, hanem hosszú távon is, az immunrendszer működésének lerombolásával: A tömeges oltások hatására az elmúlt évszázadban visszaszorított népbetegségek (mint pl. a tuberkulózis) újra felütik a fejüket. A daganatos betegek száma nő. Ez csak egy-egy példa, hiszen az immunrendszer minden betegség kialakulásában közrejátszik. A szervezetünkben minden mindennel összefügg! Minden egyes ismétlő oltás tovább rontja ezt a helyzetet, és az adott személy általános állapotától függően előbb vagy utóbb végzetes egészségkárosodást okoz.

„Nem szabad a részletekről vitatkoznunk. A tények az asztalon vannak!” – mondja Bhakdi professzor. Egyszerűen nem kérdés, hogy mi az igazság. Az ok-okozati kapcsolat, a bizonyítékok egyértelműek. Olyan bizonyítékok, amelyeknek már a töredékkért is börtönben ülnének a felelősök, az ehhez asszisztáló orvosokat pedig – minimum(!) – örökre eltiltanák a szakmájuk gyakorlásától. És az emberek többsége mégis rábízza az életét ezekre az orvosokra?! ->

-> -> ->

Hamarosan:

-> Rábíznád az életedet olyan orvosra, aki ember(eket)t öl?!

-> A történelem legdurvább emberkísérlete

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról

Nem kellene mindezt elszenvednünk, ha a kezdetektől a megfelelő kérdéseket tesszük fel, és nem hagyjuk, hogy félrekezeljék a kovidügyet. Összegyűjtöttem egy csokorra valót ezekből a kérdésekből, amelyekre várjuk a hiteles és igaz válaszokat. Ön is tegye fel kezelőorvosának, gyógyszerészének!

Tovább…
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget! Sucharit Bhakdi professzor döbbenetes tényeket mutat be legújabb videójában. Az oltások nemcsak közvetlenül ölnek, gyors lefolyású szervi leállást okozva, hanem hosszú távon is, az immunrendszer működésének lerombolásával: A tömeges oltások hatására az elmúlt évszázadban visszaszorított népbetegségek (mint pl. a tuberkulózis) újra felütik a fejüket, a daganatos betegek száma nő. Minden egyes ismétlő oltás tovább rontja ezt a helyzetet, és az adott személy általános állapotától függően előbb vagy utóbb végzetes egészségkárosodást okoz.

Tovább…
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

"TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! A "cél szentesíti az eszközt" hozzáállásnak.

Tovább…
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak. Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga! Miért kell folyamatosan hallatnunk a hangunkat? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője, prof. Mattias Desmet (Ghent Egyetem, Belgium) megmagyarázza.

Tovább…
Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…