Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

2022-01-13 (Utoljára Frissítve: Thu, 13 Jan 2022) Mónika Dr. Kovács 0 #KOVIDOL

Egy cikk margójára, azaz az egyoldalú nézőpont veszélye


„TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” (https://www.origo.hu/sport/20220108-tul-keson-vette-fel-a-vedooltast-csollany-szilveszter.html)

Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! Lássunk néhány alternatív magyarázatot a szomorú esetre:

  1. Ok és okozat: Nem későn „vette fel” az oltást, hanem egyáltalán nem lett volna szabad „felvennie”. Minden további nélkül okozhatta a súlyos állapotát maga az oltás, amit ha nem kapott volna meg, talán soha nem lesz életveszélyesen beteg.

  2. Occam borotvája, avagy általában az egyszerűbb magyarázat a helyes: Ha valakinek az oltást követően súlyos tünetei alakulnak ki, meglehetősen valószínű, hogy az oltásnak szerepe volt benne. (Pláne ha ezeknek a tüneteknek van köze ahhoz a betegséghez, ami ellen a vakcinát kapta. Pl. ADE reakció.)

  3. A kovid és a PCR mindent visz: Mivel a COVID-19 diagnózisához elég egyetlen pozitív PCR-teszt (ami soha egyetlen más járvány esetében sem volt így(!), lásd a jelenleg is hatályos járványügyi rendeleteket), az oltottak ki tudja mekkora hányadában egyszerűen rájuk fogják, hogy kovidosak lettek, és abban haltak meg, nem az oltás miatt!

  4. Pszichológia No.1: Vegyük észre, hogy miért is került a híres olimpikon esete a reflektorfénybe: Mert oltásellenes volt! Egyértelmű, hogy benne van a burkolt üzenet és megfélemlítés: Lám-lám, így járnak azok, aki nem akarnak „oltakozni”. Ezzel el lehet rettenteni azokat, akik eddig nem hajlottak meg az érzelmi zsarolás és az egyéb kényszerítő eszközök hatására. cél szentesíti az eszközt: Híres embereket mindig hatékonyabb példaként felhasználni, mert őket sokan figyelik, rájuk hallgatnak az emberek. Emberi méltóságuk figyelmen kívül hagyása is belefér!

  5. Pszichológia No.2: Nagy az elme hatalma! Ha valaki fél valamitől, nagyobb az esélye rá, hogy be is következik. Ezért pláne nem szabad „oltakozni” azoknak, akik aggódnak a (ez esetben mindegy, hogy jogosan vagy alaptalanul) az esetleges mellékhatások miatt.

  6. Végül, de nem utolsó sorban: Felvenni az oltást?! Az oltást nem felvenni szokták! A kovid előtt én nem hallottam ezt a kifejezést. Az oltást beadatjuk vagy beoltatjuk magunkat. A sátán bélyegét szokták felvenni. Ördögien morbid, hogy elterjedt ez a szófordulat. Vajon miért is ment át ez a kifejezés a köztudatba?

Szívből kívánom Csollány Szilveszternek, hogy gyógyuljon meg! Az embereknek pedig, hogy ne engedjenek a zsarolásnak, mert az életük a tét!


Ide vonatkozó fejezetek a COVID-1984 könyvből:

-> 1.2. Occam borotvája

-> 2.4. Megváltozott járványügyi alapfogalmak és kritériumok

-> 6.1. Médiakampány – A kommunikáció hatalma

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról

Nem kellene mindezt elszenvednünk, ha a kezdetektől a megfelelő kérdéseket tesszük fel, és nem hagyjuk, hogy félrekezeljék a kovidügyet. Összegyűjtöttem egy csokorra valót ezekből a kérdésekből, amelyekre várjuk a hiteles és igaz válaszokat. Ön is tegye fel kezelőorvosának, gyógyszerészének!

Tovább…
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget! Sucharit Bhakdi professzor döbbenetes tényeket mutat be legújabb videójában. Az oltások nemcsak közvetlenül ölnek, gyors lefolyású szervi leállást okozva, hanem hosszú távon is, az immunrendszer működésének lerombolásával: A tömeges oltások hatására az elmúlt évszázadban visszaszorított népbetegségek (mint pl. a tuberkulózis) újra felütik a fejüket, a daganatos betegek száma nő. Minden egyes ismétlő oltás tovább rontja ezt a helyzetet, és az adott személy általános állapotától függően előbb vagy utóbb végzetes egészségkárosodást okoz.

Tovább…
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

"TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! A "cél szentesíti az eszközt" hozzáállásnak.

Tovább…
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak. Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga! Miért kell folyamatosan hallatnunk a hangunkat? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője, prof. Mattias Desmet (Ghent Egyetem, Belgium) megmagyarázza.

Tovább…
Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…