Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Dec, 31 2021

.

Kiscsoportos fórum / egyéni konzultáció

.

Kérdezz-felelek COVID-témában a COVID–1984 könyvön innen és túl

-> Miért hibádzik a járványról hivatalosan festett kép? -> Mi a helyzet az oltásokkal? -> Kiút és alternatívák? -> ...

A fórumot és az egyéni konzultációt azoknak javasoljuk, akik szeretnének részletesebb, személyre szabott információhoz jutni a témában.

A részvétel "energiacseréje": A javasolt felajánlás 1.984-4.984 Ft/fő/fórum, illetve 9.840-19.840 Ft/fő/konzultáció. A pontos összeg: amit jó szívvel ad és amennyit megér magának a személyre szabott információ és segítség.

Kérjük, hogy amennyiben érdekli a fórum vagy a konzultációs lehetőség, az oldal alján található online kitölthető jelentkezési lapon jelezze részvételi szándékát. Így tudjuk, hogy hány emberre számíthatunk, ugyanis a találkozót minimum 6 fő esetén szervezzük meg.

Helyszín:

Budapest HÜVI kávéház.

A személyes találkozást javasolom [1], de indokolt esetben online is csatlakozhat.

Időpont:

Fórum: minden csütörtökön 17-20-ig. A következő fórum időpontja: 2022. január 13.

50 perces konzultáció: minden szerdán 9-12-ig és 16-19-ig (időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján)

.

Jelentkezés

.

[1] Ennek több oka van. Az egyik az, hogy mind a lelkünknek, mind az immunrendszerünknek óriási szüksége van a személyes kontaktusra: egymással fizikailag kapcsolódni, cserélni (eszmét, pozitív energiákat és mikroorganizmusokat), tanulni, edzeni, töltődni. Ezek hiánya legyengít! A sokadik szűklátókörű és figyelembe nem vett szempont a járványhelyzet kezelése során (részletesen lásd COVID-1984 könyv).


Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról

Nem kellene mindezt elszenvednünk, ha a kezdetektől a megfelelő kérdéseket tesszük fel, és nem hagyjuk, hogy félrekezeljék a kovidügyet. Összegyűjtöttem egy csokorra valót ezekből a kérdésekből, amelyekre várjuk a hiteles és igaz válaszokat. Ön is tegye fel kezelőorvosának, gyógyszerészének!

Tovább…
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget! Sucharit Bhakdi professzor döbbenetes tényeket mutat be legújabb videójában. Az oltások nemcsak közvetlenül ölnek, gyors lefolyású szervi leállást okozva, hanem hosszú távon is, az immunrendszer működésének lerombolásával: A tömeges oltások hatására az elmúlt évszázadban visszaszorított népbetegségek (mint pl. a tuberkulózis) újra felütik a fejüket, a daganatos betegek száma nő. Minden egyes ismétlő oltás tovább rontja ezt a helyzetet, és az adott személy általános állapotától függően előbb vagy utóbb végzetes egészségkárosodást okoz.

Tovább…
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

"TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! A "cél szentesíti az eszközt" hozzáállásnak.

Tovább…
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak. Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga! Miért kell folyamatosan hallatnunk a hangunkat? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője, prof. Mattias Desmet (Ghent Egyetem, Belgium) megmagyarázza.

Tovább…
Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…