Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Dec, 31 2021

.

Kiscsoportos fórum / egyéni konzultáció

.

Kérdezz-felelek COVID-témában a COVID–1984 könyvön innen és túl

-> Miért hibádzik a járványról hivatalosan festett kép? -> Mi a helyzet az oltásokkal? -> Kiút és alternatívák? -> ...

A fórumot és az egyéni konzultációt azoknak javasoljuk, akik szeretnének részletesebb, személyre szabott információhoz jutni a témában.

A részvétel "energiacseréje": A javasolt felajánlás 1.984-4.984 Ft/fő/fórum, illetve 9.840-19.840 Ft/fő/konzultáció. A pontos összeg: amit jó szívvel ad és amennyit megér magának a személyre szabott információ és segítség.

Kérjük, hogy amennyiben érdekli a fórum vagy a konzultációs lehetőség, az oldal alján található online kitölthető jelentkezési lapon jelezze részvételi szándékát. Így tudjuk, hogy hány emberre számíthatunk, ugyanis a találkozót minimum 6 fő esetén szervezzük meg.

Helyszín:

Budapest HÜVI kávéház.

A személyes találkozást javasolom [1], de indokolt esetben online is csatlakozhat.

Időpont:

Fórum: minden csütörtökön 17-20-ig. A következő fórum időpontja: 2022. január 13.

50 perces konzultáció: minden szerdán 9-12-ig és 16-19-ig (időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján)

.

Jelentkezés

.

[1] Ennek több oka van. Az egyik az, hogy mind a lelkünknek, mind az immunrendszerünknek óriási szüksége van a személyes kontaktusra: egymással fizikailag kapcsolódni, cserélni (eszmét, pozitív energiákat és mikroorganizmusokat), tanulni, edzeni, töltődni. Ezek hiánya legyengít! A sokadik szűklátókörű és figyelembe nem vett szempont a járványhelyzet kezelése során (részletesen lásd COVID-1984 könyv).


Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

"TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! A "cél szentesíti az eszközt" hozzáállásnak.

Tovább…
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak. Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga! Miért kell folyamatosan hallatnunk a hangunkat? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője, prof. Mattias Desmet (Ghent Egyetem, Belgium) megmagyarázza.

Tovább…
Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…
Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz
Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz

Eszköz a szabadságunkhoz! A koronavírus-járvány mozgatórugói és anomáliái, avagy mit rejt a fekete doboz, és hogyan tovább mindezek tükrében?!

Tovább…
SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?
SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?

Hogyan lett a SARS-ból COVID? Egy betegség két külön arca... Miért változtatta meg a WHO a járványügyi alapfogalmakat az új koronavírus-járvány esetében?

Tovább…