Lapzárta után – oltottaknak és oltatlanoknak

„A tévedés nem sarlatánság. A sarlatánság a tévedés el nem ismerése.”
Pjotr L. Kapica, orosz atomfizikus

Lapzárta után

Nem győzöm befejezni ezt a könyvet. Persze nem is lehet, hiszen még javában a történet sodrában vagyunk. Miközben Kína leszámolt a PCR-tesztekkel és a járvánnyal, és több száz ezer ember ünnepli a Strawberry fesztivált Vuhanban maszk nélkül és igencsak alulreprezentált átoltottsági aránnyal, addig a világ többi részén nyögjük a korlátozásokat, dübörög az oltógépezet, jönnek az újabb hírek az oltások kiterjesztéséről a kiskorúakra is, pedzegetik a kötelezővé tételt.

De még mindig nem késő! Igaz, hogy napról napra nő ez a szám, de a világnak még „csak” a 3%-a van teljes körűen beoltva! Még elkerülhetjük a katasztrófát!

Üzenet a palackban – Keresd, ami összeköt!

„Amikor felismerjük, hogy csupán hiteinkben [1] különbözünk egymástól, és hogy hiteket könnyedén lehet kialakítani és elhagyni, akkor a »kinek van igaza« játszma elcsitul, és megszületik egy békés világ.”
Harry Palmer, az Avatar tréningek kidolgozója


[1] Hit = meggyőződés, igaznak elfogadott vélekedés az angolban ez a belief szónak felel meg; tehát nem vallásos értelemben vett hit. Avatar tréning: valtozasok.net

Süllyed a Titanic! Nincsen sok időm, és nincsen sok hely a papíron, amit a palackba teszek, és a vízbe dobok. Az üzenetem elsősorban azoknak szól, akik már beoltotatták magukat. Remélem, meghallgatnak, mert sajnos megtapasztaltam, hogy az oltáskampány végképp megkoronázta a COVID-ügyet, és jobban elválasztott bennünket, mint bármi más a történelem során. Utoljára a vallásháborúkban történt ilyesmi. Pedig az a középkorban volt! Joggal hihetnénk a III. évezredben, hogy abból már kinőttünk, de sajnos nem. Bizonyította ezt többek között az első két világháború. Miért nem tanultunk a történelemből? Mert nem ismertük fel, hogy minden háború vallásháború: hitek, meggyőződések csapnak össze.

Most a pandémiában miféle hitek ütköznek? Szinte az összes, amit az elmúlt évszázadokban a magunkévá tettünk, és amelyek a mostani válságsorozathoz vezettek: Kelet és nyugat; „valódi” vallásháborúk és terrorizmus; spiritualitás és tudomány/technológia; fogyasztók, azaz „falánkok” (ahogy az Angyalhegy regényben elneveztem őket → Bemutatkozó) és környezettudatosságra törekvők; szegények és gazdagok a fennmaradó erőforrásokért és területekért, és végül, ami az egészet szó szerint megkoronázta: a vírustól rettegők és a normális élethez ragaszkodók. Ha ugyan az az élet, ami a koronavírus-járványban csúcsosodott ki, normálisnak nevezhető. Az viszont igaz, hgy lehet még rosszabb is. Erre figyelmeztet Orwell 1984-e.

Pedig egyik esetben sem vagyunk ellenségek. Egy oldalon állunk, egy és ugyanazon rendszernek vagyunk az elválaszthatatlan, egyformán nélkülözhetetlen jobb és a bal arca… Megint csak keress: Keresd, ami összeköt bennünket!

Mindenki #KOVIDOL!?

Honlap

Lapzárta után megszületett a könyv honlapja, a #KOVIDOL.hu, és azok a Facebook csoportok is, amelyek segítik, hogy minél több emberhez eljusson az üzenetünk,

illetve ez az összefoglaló könyv a járvány összes rendellenességéről. Ezt az összefoglalót a járványhelyzet fenntartását és az oltakozást indokoltnak tartó honfitársaink és a döntéshozó szakemberek/politikusok „kezébe lehet nyomni” azzal: hogy íme a bizonyítékok, mindezek tükrében várjuk a magyarázatot és a helyzet azonnali felülbírálását.

Facebook

CVD84
Kiút a járványhelyzetből – A COVID–1984 könyv Facebook oldala
CVD = Credential Valid Direct information about COVID–19 = Hiteles Alapos Közvetlen információk a COVID–19-ről: a járvány valós képe, ami nem szerepel a propagandában.


COVID−1984 #KOVIDOL!?
COVID helyett szabadon! – A COVID–1984 könyv Facebook csoportja

Várjuk csatlakozását, ha egyetért az üzenetünkkel, azaz: 1. Vállalja a véleményét; 2. Tesz a tisztánlátásért; 3. Kiáll az igazság mellett.

A csoportban lehet kérdezni, tapasztalatokat és híreket megosztani, ötleteket adni arra, hogy mit tegyünk a megkülönböztetés és a megosztottság ellen, és hogy vége legyen a több mint egy éve tartó indokolatlan járványügyi készültségnek és indokolatlan félelemkeltésnek.


AMAZONOK AZ IGAZSÁGÉRT
Facebook csoport:
Nem csak nőknek, de női energiákkal és elszántsággal a kovidpropaganda és oltógépezete ellen, hogy megvédjük a gyermekeink, szüleink, családunk EGÉSZségét!


Végül, de nem utolsósorban:

CVD-Navigator
„Hm, melyik is volt az a Facebook csoport, ahol…?!”
Hasznos oldalak, csoportok, honlapok gyűjteménye a COVID-ról.

Megosztás Facebook-on Megosztás Twitter-en Megosztás LinkedIn-en Megosztás Pinterest-en Megosztás Reddit-en Vágólapra másolás
A könyv egy évnyi önerőből végzett, önkéntes munka gyümölcse. Kérjük támogatását!