5.1.9. A védettségi(?!) igazolvány

A 3.3.3. Honnan származik a vizsgálati minta? c. fejezetben írtam, hogy postán megérkezett édesanyám védettségi igazolványa. Nézegettem a plasztikkártyát, és közben számolgattam, vajon hány millió embernek küldhették ki (szintén az adófizetők pénzén) ezt a kettes számú szimbólumát annak az erkölcsi & etikai mélységnek, ahová a járványhelyzet torkollott. (Az egyes számú a maszk, mi más is lehetne: 8.4. MASZKaBÁL – A járvány szimbóluma c. fejezet.) Aztán egyszer csak az is beugrott, hogy Te jó ég:

A védettségi kártyának a használata nemcsak súlyosan vét az alkotmányos jogok ellen azzal, hogy diszkriminálják vele a lakosság egy részét, de súlyos egészségügyi kockázatot is jelent! Miért?

Fogalmunk sem lehet, hogy hányan kaphatták meg az igazolást hasonló előtörténettel, mint anyukám: azaz pusztán „gyógyult, bár sosem volt igazi COVID-beteg” PCR-pozitívként. Az előző fejezetek alapján láthatjuk, hogyha egyáltalán át is esett valamiféle fertőzésen, amennyiben ez tünetmentesen történt, akkor nagyon is kétséges, hogy termelt-e a védettséghez szükséges mennyiségű ellenanyagot a szervezete. Azt sem tudjuk, hogy ezen kívül hogy is áll ő személy szerint védettség dolgában, ami a sejtes immunitását illeti. Ő aztán tényleg a veszélyeztetett csoportba tartozik, és valójában semmi, de semmi nem bizonyítja, hogy védett lenne.

A védettség illúziója

Azokat az embereket, akiket tünetmentes fertőzöttként vagy hamis PCR-pozitívként minősítettek „gyógyult COVID-betegeknek”, azaz valójában nem estek át a betegségen, a védettségi kártya nemcsak előjogokkal ruház fel, hanem a védettség illúziójával is!

És bizony ez (is) nagy baj. Mert ha tényleg lesben állnak odakint a gyilkos mutánsok (amit továbbra sem tudunk), akkor ezek a védettnek tekintett emberek megkapják a belépőt mindenhová, ahol megfertőződhetnek! Elgondolkodtak ezen a szakemberek? Alapvető immunológiai tudással a birtokukban (tankönyvi adat, ahogy Vanden Bossche professzor mondaná!), nem fordult meg a gyanú a fejükben, hogy ezeknek az embereknek a valódi védettségéről semmi biztosat nem tudunk? Mert ha az összes anomáliát nem is látják (nem is akarják látni), ez azért világos kellene legyen. Arról már nem is beszélve, hogy azok a PCR-álpozitív személyek, akik semmilyen működő- és fertőzőképes(!) SARS-CoV-2 vírussal nem találkoztak, azaz még tünetmentesen sem fertőződtek meg, végképp védtelenek lehetnek.
Vagy abban bíznak, hogy valójában védettek, mert már régről rendelkeznek keresztimmunitással? De akkor meg minek forszírozzák az oltást?! Sőt még azok beoltását is, akik látható tünetekkel estek át a fertőzésen?! Érthető, hogy mire gondolok? Vagy szándékosan veszélyeztetik kit tudja hány ember életét (ha tényleg van járvány), vagy tudják, hogy színjáték az egész! Vagy marad a harmadik lehetőség, amit Bhakdi professzor is leírt, és amit Kary Mullis is mondott a halála előtt többek között Dr. Fauciról, hogy egyszerűen rövidlátóak, ostobák, nem értenek semmit az egészből… Vélhetőleg arra is célzott, hogy ezek az emberek hajlamosak eladni a lelküket, tehát tilos lenne abban a magas pozícióban ülniük, ahol vannak! Óriási tétek forognak kockán, érdekek húzódnak meg a háttérben, de ne szaladjak megint előre…

Azt viszont érdemes még itt megjegyezni, hogy miért veszik (vesszük) a bátorságot, hogy „leostobázzuk” ezeket a vezető pozícióban lévő (szak)embereket: Mert az, hogy valaki magasan képzett személy, és mondjuk elég okos ahhoz, hogy elvégezzen egy egyetemet, az igazi bölcsesség, erkölcsi tartás és EQ (érzelmi intelligencia) tekintetében nem jelent semmilyen garanciát. Ezt fényesen bizonyítja az országokat vezető politikusok és gazdasági szakemberek hada, hogy az egészségügy állapotáról ne is beszéljek (5.2. Kilóg a lóláb? Szakmai… érdekek c. fejezet)!

Visszatérve a védettségi kártyára, mindenesetre mindennemű további vizsgálódás nélkül automatikusan kiküldik az innen-onnan kiszűrt „PCR-pozitivitáson átesett” (hoppá, egy új betegség?!) embereknek! Tudjuk, hogy az ellenanyagteszt alkalmatlan a védettség igazolására (ehhez képest divatba jött, hogy méricskélik az emberek az ellenanyagszintjüket az oltás hatását ellenőrizendő, ami újabb ostobaság…), de azt legalább kimutatná, ha valaki számottevő mértékben átesett a fertőzésen. Ez legalább adna valami támpontot. Ráadásul minimum a háziorvosukhoz kellene irányítani ezeket az embereket, aki (jó esetben) képben van az illető teljes kórtörténetével, és lelkiismeretesen tud dönteni arról, hogy mennyire tekinthető valóban védettnek ez az ember.

Más kérdés, hogy COVID-ügyben mennyire lehet bárki bármiben is biztos, és mennyire melegágya a korrupciónak a „kártyabiznisz”. Elképesztő, de emberek (fiatalok) tömege ezért a szabad mozgás illúzióját keltő „útlevélért” oltatja be magát! Sajnos ennek a központilag kiküldött igazolványnak is teljesen más a szerepe a COVID-ügyben, mint aminek lennie kellene, lásd az Európa Tanács határozatát a 8.3.1. Mostantól erőből – Úton a diktatúra felé? c. fejezetben.

A védettségi igazolvány nemcsak jogellenesen diszkriminál, de a bevezetése óriási felelőtlenség is!

A védettségi igazolványt mindennemű körültekintés és valóságalap nélkül kapják meg a „PCR-pozitivitáson tünetmentesen átesett, tehát soha nem volt COVID–19-ben szenvedő beteg” emberek. Ezzel lényegében védtelenül a frontvonalba küldik őket, oltott társaikkal egyetemben…

…ahogy azt a következő fejezetben látni fogjuk!

5.1.10. Összegzés – Védtelen emberek a frontvonalban?

Az emberen kívül minden egyes élőlény csak annyit vesz el a közös forrásokból, amennyire feltétlenül szüksége van saját maga és a faj fennmaradásához. A vírusok is ilyenek. Egy természetes járványban a vírus éppen csak annyi vámot szed, amennyit muszáj. Nem „akar”, és nem is tud túlszaporodni. Ennek tudatában a maga teljességében kell szemlélni ezt a világjárványt is („feltéve, ha” az): Csak akkor szabad beavatkozni, ha elkerülhetetlen, és ha egyértelműek az előnyök hosszú távon is. És ez esetben is csak a minimálisan szükséges mértékben.

Most messze nem ez történik. Dr. Geert Vanden Bossche oltásspecialista a következő fontos üzeneteket küldi a számunkra ezzel az oltáskampánnyal kapcsolatban. Figyelmeztetése összecseng Bhakdi professzor és a többi oltásóvatos szakember intelmeivel is:

  1. Megelőzés céljára szolgáló oltásokat csak akkor szabad alkalmazni, ha az emberek nincsenek kitéve a fertőzés veszélyének. Ha egy járvány kellős közepében vagyunk, és elkezdenek oltani, akkor nagy a valószínűsége, hogy az oltás nem fog működni, mert a vírus gyorsabban terjed és betegít meg, mielőtt az oltás hatni kezdene.
  2. Ha valaki már elkapta a fertőzést, csak még nincsenek tünetei, és megkapja az oltást, súlyos gyulladásos reakció alakulhat ki, amit nehéz kontrollálni. Ez elősegítheti, felgyorsítja a betegség kialakulását.
  3. Amikor beoltanak valakit, és már ki van téve a fertőzés veszélyének, akkor ezzel lehetővé teszik a vírus számára, hogy kibújjon az immunválasz alól. Ez olyan helyzet, mintha még csak töltenék a fegyvert, de az ellenség már támad. Elindítják az immunválaszt, de az még nem fejlődött ki rendesen, viszont ott van kint egy csomó fertőző ember… A legsúlyosabb kimenetel az a bizonyos ADE-reakció lehet.
  4. Palacknyak-hatás: Egy járvány természetes lefolyása során a vírus nincsen rákényszerülve, hogy mutálódjon, anélkül is eléri a célját: hogy kellő számú embert megfertőzzön, és ezáltal biztosítsa a saját „fajának” a fennmaradását. Ha viszont nyomást gyakorolnak a vírusra (nem engedik kellő mértékben szaporodni: korlátozások, oltás), de azért még van lehetősége fertőzni, akkor automatikusan kiszelektálódnak azok a mutációk, amelyek ki tudnak bújni a szervezet immunválasza alól. Ráadásul a régi verzióra készült az oltóanyag, viszont azóta már más mutánsok vannak odakint. Az eredeti ellenanyag már nem passzol tökéletesen az új variánsokhoz. Nem optimális. Nem azért, mert nem elég magas az antitesttiter, hanem mert nem teljesen megfelelő. Tehát megint lehetőséget kap a vírus, hogy a suboptimális (még nem teljes) immunválasz miatt kibújjon a hatása alól, és újabb mutációkat hozzon létre. Ha ez nem a pandémia közepében történik, akkor nincsen probléma, mert a kis víruskoncentráció miatt a vírus nem talál egyből elérhető gazdatestet (anélkül nem életképes, ellentétben a baktériumokkal!). De egy járvány közepében könnyen tovább fertőz.
  5. Ráadásul az elavult oltóanyagnak köszönhetően a régi vírusvariánsra termelődött ellenanyagok versenyeznek a meglévő természetes ellenanyagokkal (veleszületett immunitás!). A rövidlátó szakemberek emberek millióit küldik háborúba olyan fegyverekkel (oltás), amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket. És ezek az emberek ebben a hitben bátran mennek a frontvonalba, pedig gyakorlatilag teljesen fegyvertelenek, hiszen az új fegyver, hiába új, máris elavult és nem véd, és a bevált régi fegyvereiket pedig nem tudják használni. (Úgy is mondhatjuk, hogy mindkét kezükben egy-egy csúcstechnológiás, de működésképtelen fegyvert szorongatnak, miközben a zsebükben a jól bevált régi.) Ezek a rövidlátó szakemberek valójában a támadókat segítik azzal, hogy ösztönzik és lehetővé teszik számukra, hogy egyre hatékonyabb fegyverekkel (mutációkkal) rohanják le a védtelen célpontokat.

Dr. Bossche egész életében oltásprogramok vezetésében vett részt, és most is oltóanyagfejlesztésen dolgozik. Az ő véleményére még azoknak is oda kell figyelniük, akik nem kérdőjelezik meg ennek a járványnak a súlyosságát, hiszen rá igazán nem lehet azt mondani, hogy oltásellenes. Ha az ő intelmeihez hozzátesszük a járvány anomáliáit, akkor Bhakdi professzor másik két fontos szempontja is hozzáadódik a fenti listához:

  1. A tömeges oltásnak csak akkor van létjogosultsága, ha a betegség súlyos következményekkel járhat az egészséges emberekre is,
  2. és ha az emberek még nem rendelkeznek védettséggel (lásd 5.1.4 Immunitás, keresztimmunitás… c. fejezet).

Ez történik tavaly év vége óta. Háború van, azaz járvány(szezon). Szinte mindegy, ki az „ellenség”: régi vagy új koronavírusok, influenza és szokásos társai. Hemzsegnek odakint a várat ostromló katonák. Akár indokkal, akár indok nélkül, eddig körülbelül egy milliárd adag vakcinát adtak be a szokásos éves járványszezon kellős közepében. Ráadásul azt is látjuk, hogy futószalagon történnek az oltások. A beoltottaktól tudjuk, hogy még egy alapvető, egyszerű fizikális vizsgálat sem történik. Kapnak egy kérdőívet (a 10. fejezetbe beletettem egy példát), amit kitöltenek és aláírnak. Nincsen idő lelkiismeretes vizsgálatra, sem megfelelő tájékoztatásra. Pedig elképzelhető, hogy valaki már fertőzött, de nem derül ki. Ezért is reagálhat néhány beoltott súlyos reakcióval. A beleegyező nyilatkozatok, ha egyáltalán tartalmaznak bármilyen leírást (mert éppen a kormányoldalról letölthető[1] egyetlen sort sem!) az oltás lehetséges mellékhatásairól, teljes mértékben bagatellizálják a valós veszélyt mértékét, és egy szó sem esik arról, hogy súlyosabb mellékhatások is bekövetkezhetnek, pedig:

Oltás beleegyező nyilatkozat

A jogszabályok világosan leírják, hogy a beleegyező nyilatkozatnak kötelezően tartalmaznia kell egy olyan alapos, írásos tájékoztatást, ami alapján a beoltott személy teljes mértékben, mindennemű szakmai hozzáértés nélkül előzetesen és felkészülten[1], tökéletesen képes tisztában lenni minden lehetséges veszéllyel. Azt is tartalmaznia kell, hogy a beoltott meg is halhat! Vajon ennek nyomatékosítása esetében is ekkora lenne az oltási lelkesedés és hajlandóság?!

[1]: Felkészülten, azaz az oltás beadása előtt legyen ideje alaposan átgondolni, megfontolni, hogy a beavatkozás milyen – a testi épségét, életét, gyermekét/magzatát befolyásoló – hatással bírhat.

Ehelyett mit tartalmaznak a beleegyező nyilatkozatok? Mindenekelőtt azt, hogy az oltóanyaggyártók és az oltást beadók felmentést kaphassanak a felelősségük alól:

Hozzájáruló nyilatkozat a COVID–19 vakcina beadásához

„Alulírott önként, befolyástól mentesen hozzájárulok a COVID-19 elleni vakcina beadásához. Az oltást követően, esetenként allergiás reakció léphet fel, ezért 30 percig még a helyszínen tartózkodom. Ha ez idő előtt távozom, az saját felelősségemre történik. Tudomásul veszem, hogy az oltás nem kötelező, ezért a kockázatot vállalom. Tudomásul veszem, hogy új típusú a fertőzés és az oltással kapcsolatosan eddig kevés a tapasztalat, ezért oltóorvosom felé minden esetleges későbbi kártérítési igényemről lemondok.”
– Forrás: Cserni Med Bt.

És mire lenne szükség?

„A tájékozott beleegyezés (= tájékoztató és beleegyező nyilatkozat) közlése a vakcinavizsgálatok résztvevőinek azzal a veszéllyel kapcsolatban, hogy az oltás fokozhatja a klinikai megbetegedés súlyosságát”

A cikk következtetései:
.

„Komoly bizonyítékok támasztják alá, hogy az ADE nem elméleti jellegű, hanem határozott kockázata a COVID–19 ellen oltóanyagoknak. Ezért, illetve abból kifolyólag, hogy a beleegyező nyilatkozat “bevásárló lista” stílusú, az orvosetikai normák betartása végett annak a konkrét kockázatnak a közlése, hogy az oltás súlyosbíthatja a COVID–19 lefolyását, egyedi és különálló tájékoztató és beleegyező nyilatkozat formanyomtatvány létrehozását tenné szükségessé, illetve annak igazolását, hogy a beteg teljes mértékben megértette a kockázatot. A jelenleg folyó oltóanyag-vizsgálatok tájékoztatási folyamata nem teljesíti ezeket az orvosetikai standardokat.

Igaz, hogy a globális COVID–19 egészségügyi vészhelyzet igazolja (?! sic!), hogy felgyorsítsák az oltóanyag kipróbálását ismert hátránnyal rendelkező önkénteseken, ez nem összeegyeztethetetlen azzal, hogy további figyelmet fordítsanak arra, hogy kibővítsék a tájékoztatás folyamatát a COVID-19 vakcinák veszélyeivel kapcsolatban.”
– Forrás: Cardozo – 2021 – International Journal of Clinical Practice – Wiley Online Library

Ami szintén elmarad, hogy a fentiek értelmében milyen veszélynek vannak kitéve a beoltottak az első és az ismétlő oltás között! Ez óriási műhiba, hogy elmarad ez az életbevágó szintén írásos(!) figyelmeztetés is, hogy még nem védettek, miközben odakint járvány van!

„Az új koronavírus életerős, egészséges emberekre is veszélyes!” – kongatják a vészharangot a médiában megjelenő szakemberek, hogy rávegyék az oltásra az egyébként jól működő immunvédekezéssel rendelkező embereket. Pedig láttuk, hogy ezt minden eddig feltárt valódi és hivatalos tudás is megcáfolta. Itt – a „harmadik hullám” égisze alatt – tehát valami más történik. És nagyon valószínű, hogy a dübörgő oltáskampány (is) szerepet játszik benne.

Az alábbi két dolog (is) nagyon fontos, amikor az oltási szövődményeket mérlegre tesszük:

  1. Nem mindegy, hogy hány embert oltanak be, hiszen több milliárd embernél még a kicsi „hibaszázalék” is óriási esetszámmá duzzad.
  2. Nem mindegy, hogy mindez valóban szükségszerű-e, azaz valóban megéri, vagy indokolatlanul vállalt kockázat (költséghatékonyság életekben mérve!).

Az oltás a legösszetettebb, legmegkérdőjelezhetőbb, legveszélyesebb és egyben a legnagyobb tétet jelentő része a COVID-ügynek. Egy igazán óriási fekete doboz! Nem véletlenül szántam erre ennyit időt (és szót). Az előző fejezetekben megmutattam néhány olyan szakvéleményt is, amilyenekről nálunk sehol nem hallani: sem a médiában, sem a saját orvosainktól. Ezekben a véleményekben is lehetnek ellentmondások, hiszen – és ezt vegyük észre, amikor döntünk, hogy kinek a véleményében bízunk (5.3.1. Független, pártatlan…? c. fejezet)! – ezek a számomra valóban hiteles szakemberek beismerik, hogy egy globális emberkísérlet folyik, aminek még ők sem láthatják a kimenetelét, mert soha ehhez fogható nem történt még az orvostudomány történetében (8.3.5. The Human Experiment c. fejezet). A médiában szóhoz jutó szakemberek ellenben mindennemű kétség és gátlás nélkül bizonygatják, hogy nem kell félnünk az oltásoktól. Hát ezért írtam a 11. Zárszó – A tudomány és a józan ész halála c. fejezetben, hogy a saját választott szakmám sajnos végképp leszerepelt…


Foglaljuk össze vázlatosan a COVID–19 oltáskampány problémáit:

„Ki viszi el a balhét?!”

A COVID–19 elleni vakcinák veszélyeivel az oltóanyaggyártók tökéletesen tisztában vannak, de felelősség nem terheli sem őket, sem a végrehajtó orvosokat, akikben megbíznak az oltásra jelentkező emberek.
Minden szempontból a beoltott személynek kell a kockázatot vállalnia, hozzáértés, megfelelő (vagy semmilyen!) előzetes tájékoztatás nélkül, ellenben a szakemberek által sulykolt és a média által közvetített átfogó befolyásolás és nyomásgyakorlás (oltáspropaganda) hatása alatt!


A teljes (egészséges!) lakosság átoltása

óriási és feleslegesen vállalt károkat okoz emberéletekben és pénzben is. Ráadásul forrást és figyelmet von el olyan területekről, ahol égető szükség lenne rá!


  1. Hozzájáruló nyilatkozat – Nyomtassa ki, töltse ki és vigye magával az oltásra! – nyilatkozat a koronavirus.gov.hu oldalon ↩︎

Megosztás Facebook-on Megosztás Twitter-en Megosztás LinkedIn-en Megosztás Pinterest-en Megosztás Reddit-en Vágólapra másolás
A könyv egy évnyi önerőből végzett, önkéntes munka gyümölcse. Kérjük támogatását!