„Az újságírás lényege azt megírni, amit nem akar valaki nyomtatásban látni.
Minden más csupán propaganda.”

George Orwell

2020. március 11: az Egészségügyi Világszervezet világjárványnak nyilvánította a COVID–19-et. Még aznap Magyarország is csatlakozott a történelem legátfogóbb emberkísérletéhez. Vajon megtervezte valaki? Vagy az események összjátéka okozta, hogy „jobban sikerült”, mint bárki az elején gondolta volna? De nem is ez a kérdés, hanem hogy mit tehetünk MI: a kísérleti alanyok.
Ha szeretnénk fehér egérből újra emberré válni, talán még nem késő lépni. Azonban minden nappal egyre nehezebb lesz.

Ez a könyv erről a kísérletről szól. A „koronavírus-világjárvány forgatókönyvéről”. Azokról az eseményekről és háttértényezőkről, amelyek a jelen pillanathoz vezettek. És a kísérlet folyik tovább! A következmények beláthatatlanok, az áldozatok száma nő. Nem a koronavírusé, bár ezen a ponton már semmi sem az, aminek látszik. A kísérlet szedi az áldozatait. Az önálló életre kelt kísérlet, amely a természet óriási és mindennél bonyolultabb laboratóriumában folyik, és amelyhez a kísérleti alanyok – tudatosan vagy tudattalanul – buzgón asszisztálnak. Miért?

Erről is szól ez a rendhagyó könyv, amely keveréke az alapos, tágabb összefüggéseket is vizsgáló szakmai áttekintésnek és az oknyomozó, tényfeltáró riportnak, aláfestésként a (szomorú, de tanulságos) személyes történetem szálaival, hogy illusztráljam, milyen elkerülhetetlenül hat minden egyes ember életére a COVID-helyzet. A történet döbbenetes és szívszorító, de nem reménytelen. Igyekszem, hogy a végkicsengés pozitív legyen, és hogy eszközöket is kínáljak a kiúthoz, a kísérletből való szabaduláshoz.

Ma van az a nap, amikor a jövőnk kezdődik! A COVID-mentes jövőnk lehetősége. Ehhez azonban az kell, hogy a média által közvetített, manipulált valóság helyett minél több emberhez eljusson egy igazabb igazság. Kevés az időnk, mert minden újabb hamis, félelemkeltő információ és rövidlátó szónoklat, amely azt sulykolja, hogy csak az oltás menthet meg minket, az ellenkező hatást éri el: Minden egyes ember, még ha jóhiszeműen szeretne is cselekedni, és végül beoltatja magát, több szempontból is olajat önt a tűzre!

Ezúton köszönöm mindazok munkáját, akiknek az eredményeit összefoglalva és továbbgondolva megszülethetett ez a könyv, aminek a segítésével esélyünk lehet arra, hogy eloltsuk ezt a tüzet.
Mert csak annak a szájából hiteles, aki valóban oltja a tüzet, hogy:

Dr. Kovács Mónika
Budapest, 2021. április


„A tudatlanság legnagyobb foka az, amikor elutasítasz valamit, amiről nem tudsz semmit”
Wayne Dyer

A COVID-ügyre az ellenkezője is igaz: Az életét teszi kockára az, aki kételkedés nélkül elfogadja a hivatalos állásfoglalást, holott semmi biztosat nem tudunk. A koronavírus-járvány egy fekete doboz. Fogalmunk sincsen, hogy mit rejt, csak egyvalamit tudunk biztosan: a gép zuhan, és percek múlva becsapódik. Tudják ezt az oltóanyaggyártók és az oltásra teljes lelki nyugalommal rábeszélő „szakártók” is. Az emberek többsége elutasítja a génmódosított élelmiszereket és az állatkísérleteket. Most mégis önként vetik alá magát a globális genetikai emberkísérletnek!

COVID–19 elleni oltás beleegyező nyilatkozat bianco részlete


– Forrás: Cserni Med Bt.


„Az élet attól izgalmas, ha új dolgokat teremtünk.
Ha folyton a biztonság után kutatunk, az elsorvasztja életerőnket.”

Andrew Matthews

Dr. Kovács Mónika Több mint egy évtizedet dolgoztam a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében, mint pszichiáter szakorvos, kutató, oktató és tréner. Tudományos doktori (PhD) fokozatomat klinikai orvostudományokból szereztem. Kutatási területeim a pszichoneuroimmunológia, az allergiás betegségek pszichés vonatkozásai, depressziós és szorongásos zavarok, viselkedéstudomány, stresszkezelés, kommunikációs, kapcsolati és személyiségfejlesztés, időskorúak mentális egészsége. Részt vettem az intézetünk által szervezett – Hungarostudy – utánkövetéses országos reprezentatív egészség- és életminőség-felmérésekben, illetve társszerkesztője és több fejezet szerzője voltam az eredményeket feldolgozó monográfiának. Kutatási munkámat segítette, hogy egészségügyi informatikai, statisztikai és epidemiológiai háttérrel is rendelkezem.

2010-ben úgy döntöttem, hogy más területeken is kipróbálom magam. Jelenleg szabadúszóként tevékenykedem a (környezet)tudatos életmód és a permakultúra, ezen belül is elsősorban az organikus, gyógyító ÉPítészet területén.


A könyv digitális formája elérhető a kovidol.hu/cvd84 webcímen.


Kiadja Dr. Kovács Mónika Erika
Budapest, 2021

Csigastratégia – környezet-tudatosság-egészség

:book: :left_speech_bubble:
#KOVIDOL.hu
www.csigastrategia.com #KOVIDOL.hu COVID−1984
Megosztás Facebook-on Megosztás Twitter-en Megosztás LinkedIn-en Megosztás Pinterest-en Megosztás Reddit-en Vágólapra másolás
A könyv egy évnyi önerőből végzett, önkéntes munka gyümölcse. Kérjük támogatását!