Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?

SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?

2021-07-26 (Utoljára Frissítve: Mon, 03 Jan 2022) Mónika Dr. Kovács 0 #KOVIDOL

Lassan másfél éve élünk a pandémia árnyékában. De mi is ez a járvány pontosan? Mi az a betegség, amitől annyira retteg egy bolygónyi ember, hogy még arra is képes, hogy kísérleti fázisban lévő GM (génmódosított) vakcinákkal beoltassa magát, sőt idős szüleit, egészséges gyermekét, kockára téve ezzel az életüket, egészségüket?!

A járványt a SARS-CoV-2 nevű vírus okozza. Mit jelent az a rövidítés, hogy SARS-CoV-2? Ez valahogy elsikkadt az események sodrában. Pedig óriási a jelentősége.

  • SARS = Severe Acute Respiratory Syndrome = súlyos akut légúti tünetegyüttes (akut=heveny, gyors lefolyású)
  • CoV = koronavírus
  • 2 = ...

Hoppá, miért is ’2’? Nyilvánvalóan azért, mert volt ’1’ is.

Akárcsak 2019-ben, 2002 végén is kitört egy koronavírus-járvány. Szintén Kínából indult, és súlyos légúti tüneteket okozott. Innen kapta a kórokozója a nevét: SARS-CoV (lásd SARS jelentése).

„Az új, potenciálisan halálos[1] SARS (angolul Severe Acute Respiratory Syndrome, SARS,[2] „Súlyos Akut Légzőszervi Szindróma”) emberi légzőszervi betegség, amelyet egy humán koronavírus okoz, tudományos elnevezése SARS-CoV

2002 novembere és 2003 júliusa közt egy csaknem világméretű SARS-járvány az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai alapján 8096 ismert megbetegedést okozott. A betegek 9,6 százaléka, 774 ember meghalt.[6]… Az atípusos tüdőgyulladást okozó kórokozó csak direkt kontaktussal, cseppfertőzés útján terjed, így az Európában és Amerikában előfordult néhány esetet lokalizálták, és a fertőzés nem terjedt tovább.[5] – írja a Wikipédia a járványról (https://hu.wikipedia.org/wiki/SARS).

Vajon hányan hallottak erről a járványról? Hogy-hogy nem rémült halálra a világ, hiszen a halálozási arány elég magas volt? Bizonyára azért, mert évente milliók halnak meg a legkülönfélébb betegségekben, járványokban is, ezért az egész világot érintő ~800 halott nem indokolta a pánikot. Észre sem vettük. Hiszen azon sem aggódjuk halálra magunkat, hogy csak a mi piciny országunkban több ezer ember hal meg minden egyes évben a szokásos téli influenzajárványban. (Pedig ez nagyságrendekkel több halott évről évre!) És hogy-hogy lecsengett a járvány bármilyen látható korlátozó intézkedés, maszkhordás és globális oltáskampány nélkül?!

Hogyan okozhatott egy ugyanilyen vírus (nem lenne ugyanaz a neve, ha semmi köze nem lenne a SARS-CoV-’1’-hez, nem igaz?) által okozott betegség ekkora globális felfordulást?

Hát úgy, hogy ez az új vírus különleges elbánásban részesült. Többek között a WHO központi direktívái alapján világszerte új meghatározást kapott. Átírták a korábbi járványügyi rendeleteket. A fenti táblázat részletesen mutatja, hogy milyen szigorú és részletes kritériumoknak kellett megfelelnie annak, aki a 2002-2003-ban a SARS-járványban aktív esetnek (fertőzöttnek) számított, és annak, aki az új 2019-??? pandémiában. (A táblázat második oldala a bejegyzés alján olvasható.)

Magáért beszél a különbség. Anno csak az lehetett járványügyi eset, aki valóban a súlyos, potenciálisan halálos, atípusos tüdőgyulladással járó légúti tünetektől szenvedett. Az új koronavírus-járványban viszont elegendő egyetlen (egyetlen!) laborlelet (pozitív PCR-teszt) ahhoz, hogy valakit fertőzött betegnek nyilvánítsanak. Betegnek! Akkor is, ha az égvilágon semmilyen tünete sincsen. Így érjük el hamarosan világszinten a 200 milliós esetszámot! Vajon mi indokolta, hogy ilyen markánsan leegyszerűsítették (megengedővé tették) a járványügyi eset definícióját a SARS-CoV-2 vírus esetében?

A mérleg tehát:

2002-2003: összesen ~8000 valódi SARS beteg

és

2019-?: eddig ~193 millió COVID–19 eset (azaz labordiagnózis)

Hát így született egy „új betegség”, pontosabban laborjárvány: a COVID–19.

És akkor még nem is beszéltünk a többi anomáliáról a „járvánnyal” kapcsolatban.

További részletek a SARS-COVID témában a COVID–1984 könyvben…

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról

Nem kellene mindezt elszenvednünk, ha a kezdetektől a megfelelő kérdéseket tesszük fel, és nem hagyjuk, hogy félrekezeljék a kovidügyet. Összegyűjtöttem egy csokorra valót ezekből a kérdésekből, amelyekre várjuk a hiteles és igaz válaszokat. Ön is tegye fel kezelőorvosának, gyógyszerészének!

Tovább…
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget! Sucharit Bhakdi professzor döbbenetes tényeket mutat be legújabb videójában. Az oltások nemcsak közvetlenül ölnek, gyors lefolyású szervi leállást okozva, hanem hosszú távon is, az immunrendszer működésének lerombolásával: A tömeges oltások hatására az elmúlt évszázadban visszaszorított népbetegségek (mint pl. a tuberkulózis) újra felütik a fejüket, a daganatos betegek száma nő. Minden egyes ismétlő oltás tovább rontja ezt a helyzetet, és az adott személy általános állapotától függően előbb vagy utóbb végzetes egészségkárosodást okoz.

Tovább…
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

"TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! A "cél szentesíti az eszközt" hozzáállásnak.

Tovább…
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak. Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga! Miért kell folyamatosan hallatnunk a hangunkat? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője, prof. Mattias Desmet (Ghent Egyetem, Belgium) megmagyarázza.

Tovább…
Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…