Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?

Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?

2021-07-07 (Utoljára Frissítve: Mon, 26 Jul 2021) Mónika Dr. Kovács 0 #KOVIDOL

Másfél hónap, és vége a (látszat)szabadságnak?!

Illúzió, hogy véget érhet járványhelyzet. Már megjósolták a következő hullámot. Vészjósló sorokat olvashatunk a számtalan közleményekben, amelyek Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteki, a Kossuth Rádióban elhangzott interjúja után elárasztották a médiát.

„Több tényező is abba az irányba mutat idehaza, hogy kialakul őszre egy negyedik járványhullám. Az agresszívebb delta variáns, az oltatlanok milliói, a beadott vakcinák összetétele, a második adag felvételének tömeges elmaradása lehetnek emögött a fő felelősök. Nagy kérdés, hogy ez a – várhatóan megint az iskolákból kiinduló – hullám milyen mértékben fogja megterhelni az éppen Covid utáni időszakra készülő, és fellélegezni is alig tudó egészségügyi ellátórendszert. Van azért jó hírünk is: mindenki kezében van arra eszköz, hogy a negyedik hullám kialakulását és méretét befolyásoljuk.” (Portfolio.hu, 2021.07.05)

A szakértők szeptember végére, október elejére teszik az új koronavírus-járványhullám kezdetét. Ezzel eddig nem nagyon lőhetnek bakot. Minden évben ilyenkor kezdődik a szokásos influenzaszezon. (Aami tavaly óta már koronavírus-járvány néven szerepel. ) De azt mire véljük, hogy "megint az iskolákból fog elindulni"? Megint?! Az iskolákból?! Ez valami burkolt kampány, hogy szorgalmazzák a gyerekek beoltását is?

Még alig nyitottak, de már harsog a propagandamédia a negyedik hullámról, amiért – hogy, hogy nem – az oltatlanok lesznek a hibásak. Ezerrel dübörög az oltókampány is. Sajnos nem lazíthatunk, a COVID–1984 forgatókönyv tovább folytatódik... Minek kell még történnie, hogy leállítsuk?

A COVID–1984 című könyvet többek között egy vitaindító „kérdések-válaszok-további kérdések” gyűjtemények szántam, ami egyben arra is szolgál, hogy rendelkezésünkre álljon egy összefoglaló tanulmány a járvány összes rendellenességéről. Ezt az összefoglalót a járványhelyzet fenntartását és az oltakozást indokoltnak tartó honfitársaink és a döntéshozó szakemberek / politikusok „kezébe lehet nyomni” azzal: hogy íme a bizonyítékok, mindezek tükrében várjuk a magyarázatot és a helyzet azonnali felülbírálását.

Karikatúra: APÁPAI

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…
Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz
Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz

Eszköz a szabadságunkhoz! A koronavírus-járvány mozgatórugói és anomáliái, avagy mit rejt a fekete doboz, és hogyan tovább mindezek tükrében?!

Tovább…
SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?
SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?

Hogyan lett a SARS-ból COVID? Egy betegség két külön arca... Miért változtatta meg a WHO a járványügyi alapfogalmakat az új koronavírus-járvány esetében?

Tovább…
Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?
Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?

Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!? A szakértők szeptember végére, október elejére teszik az új koronavírus-járványhullám kezdetét. Ezzel eddig nem nagyon lőhetnek bakot. Minden évben ilyenkor kezdődik a szokásos influenzaszezon. (Ami tavaly óta már koronavírus-járvány néven szerepel.) De mire véljük azt, hogy "megint az iskolákból fog elindulni"? Megint?! Az iskolákból?! Ez valami burkolt kampány, hogy szorgalmazzák a gyerekek beoltását is?

Tovább…
Fiatalok Oltakozása!?
Fiatalok Oltakozása!?

Az emberek többsége elutasítja a génmódosított élelmiszereket és az állatkísérleteket. Most mégis alávetik magukat a génbázisú oltóanyaggal folytatott globális emberkísérletnek. Sokan gyermekeiket és magzatukat is kiteszik az oltások elhallgatott veszélyeinek. Vajon indokolt vállalni a kockázatot?

Tovább…