Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?

Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?

2021-07-07 (Utoljára Frissítve: Mon, 26 Jul 2021) Mónika Dr. Kovács 0 #KOVIDOL

Másfél hónap, és vége a (látszat)szabadságnak?!

Illúzió, hogy véget érhet járványhelyzet. Már megjósolták a következő hullámot. Vészjósló sorokat olvashatunk a számtalan közleményekben, amelyek Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteki, a Kossuth Rádióban elhangzott interjúja után elárasztották a médiát.

„Több tényező is abba az irányba mutat idehaza, hogy kialakul őszre egy negyedik járványhullám. Az agresszívebb delta variáns, az oltatlanok milliói, a beadott vakcinák összetétele, a második adag felvételének tömeges elmaradása lehetnek emögött a fő felelősök. Nagy kérdés, hogy ez a – várhatóan megint az iskolákból kiinduló – hullám milyen mértékben fogja megterhelni az éppen Covid utáni időszakra készülő, és fellélegezni is alig tudó egészségügyi ellátórendszert. Van azért jó hírünk is: mindenki kezében van arra eszköz, hogy a negyedik hullám kialakulását és méretét befolyásoljuk.” (Portfolio.hu, 2021.07.05)

A szakértők szeptember végére, október elejére teszik az új koronavírus-járványhullám kezdetét. Ezzel eddig nem nagyon lőhetnek bakot. Minden évben ilyenkor kezdődik a szokásos influenzaszezon. (Aami tavaly óta már koronavírus-járvány néven szerepel. ) De azt mire véljük, hogy "megint az iskolákból fog elindulni"? Megint?! Az iskolákból?! Ez valami burkolt kampány, hogy szorgalmazzák a gyerekek beoltását is?

Még alig nyitottak, de már harsog a propagandamédia a negyedik hullámról, amiért – hogy, hogy nem – az oltatlanok lesznek a hibásak. Ezerrel dübörög az oltókampány is. Sajnos nem lazíthatunk, a COVID–1984 forgatókönyv tovább folytatódik... Minek kell még történnie, hogy leállítsuk?

A COVID–1984 című könyvet többek között egy vitaindító „kérdések-válaszok-további kérdések” gyűjtemények szántam, ami egyben arra is szolgál, hogy rendelkezésünkre álljon egy összefoglaló tanulmány a járvány összes rendellenességéről. Ezt az összefoglalót a járványhelyzet fenntartását és az oltakozást indokoltnak tartó honfitársaink és a döntéshozó szakemberek / politikusok „kezébe lehet nyomni” azzal: hogy íme a bizonyítékok, mindezek tükrében várjuk a magyarázatot és a helyzet azonnali felülbírálását.

Karikatúra: APÁPAI

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról

Nem kellene mindezt elszenvednünk, ha a kezdetektől a megfelelő kérdéseket tesszük fel, és nem hagyjuk, hogy félrekezeljék a kovidügyet. Összegyűjtöttem egy csokorra valót ezekből a kérdésekből, amelyekre várjuk a hiteles és igaz válaszokat. Ön is tegye fel kezelőorvosának, gyógyszerészének!

Tovább…
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget! Sucharit Bhakdi professzor döbbenetes tényeket mutat be legújabb videójában. Az oltások nemcsak közvetlenül ölnek, gyors lefolyású szervi leállást okozva, hanem hosszú távon is, az immunrendszer működésének lerombolásával: A tömeges oltások hatására az elmúlt évszázadban visszaszorított népbetegségek (mint pl. a tuberkulózis) újra felütik a fejüket, a daganatos betegek száma nő. Minden egyes ismétlő oltás tovább rontja ezt a helyzetet, és az adott személy általános állapotától függően előbb vagy utóbb végzetes egészségkárosodást okoz.

Tovább…
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

"TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! A "cél szentesíti az eszközt" hozzáállásnak.

Tovább…
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak. Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga! Miért kell folyamatosan hallatnunk a hangunkat? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője, prof. Mattias Desmet (Ghent Egyetem, Belgium) megmagyarázza.

Tovább…
Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…