Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Fiatalok Oltakozása!?

Fiatalok Oltakozása!?

2021-05-23 (Utoljára Frissítve: Fri, 05 Nov 2021) Mónika Dr. Kovács 0 #KOVIDOL

Aktuális

Fiatalok Oltakozása!?

Az emberek többsége elutasítja a génmódosított élelmiszereket és az állatkísérleteket. Most mégis alávetik magukat a génbázisú oltóanyaggal folytatott globális emberkísérletnek. Sokan gyermekeiket és magzatukat is kiteszik az oltások elhallgatott veszélyeinek. Vajon indokolt vállalni a kockázatot?

Ellentétben a súlyos gyermekkori járványokkal (kanyaró, szamárköhögés, stb.) a SARS-CoV-2 kórokozót egy egészséges szervezet könnyedén leküzdi. A fiataloknak kifejezetten szükségük van arra, hogy átessenek számukra veszélytelen fertőző betegségeken. Ez a fejlődési folyamat nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egész életre szólóan edződjön a természetes immunitás, és kialakuljon a széles körű fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség. Nem ezt halljuk a hazai „szakemberek” szájából?

Ismerd meg a független orvos-kutató tényfeltáró munkáját:

Dr. Kovács Mónika: COVID--1984 Fekete Doboz

A tartalomból

  • A védőoltás megelőzésre szolgál; járvány közepén súlyos következményekkel járhat az „oltakozás"!
  • A COVID--19 elleni oltóanyagok esetén a gyártók nem garantálják a tartós védettséget, semmilyen felelősséget nem vállalnak; a felelősséget a beoltottra hárítják.
  • Akár csak a testünk többi része, immunrendszerünk is folyamatos edzést igényel, hogy hatékonyabban tudjon fellépni szükség esetén.
  • Oltás utáni halálozások! Mi is történik valójában?
  • Oltás és mutációk -- hosszú távú következmények.

Olvasd el a független szakértők véleményéről szóló könyvet:

Dr. Kovács Mónika: COVID--1984 Fekete Doboz

Kik ezek a szakértők?

Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Geert Vanden Bossche, Dr. Lee Merritt, Dr. Ray Sahelian,

Dr. Kovács Mónika és még sokan…

„Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!" (Kovács Mónika)

„Amikor beoltasz valakit mRNS-sel, egy tűvel behatolsz az izomba, és billiónyi kis csomagot küldesz a testbe, ami a vírus genetikáját tartalmazza. Először ezek a csomagok a véráramba kerülnek és eloszlanak az egész testben. És a sejtek felveszik ezeket a csomagokat. Hol vannak ezek a sejtek? Melyik sejtek ezek? Senki sem tudja, mivel senki nem vette a fáradságot, hogy megnézze… Kísérleteket végeznek embereken az állatkísérletek előzetes elvégzése nélkül…” (Sucharit Bhakdi)

„Ha nem látod át mi történik, ha nem veszed figyelembe a járvány természetes lefolyását, akkor nem szabad ilyen mértékben, globálisan beleavatkozni a folyamatokba!” (Geert Vanden Bossche)

„A Moderna és a Pfizer vakcinák, valamint a J&J vakcinák nem rendelkeznek FDA jóváhagyással, kizárólag sürgősségi használatra engedélyezettek… Az oltott személyek különböző tünetekkel jelennek meg a sürgősségi osztályokon, és nem figyelmeztettük előre az amúgy is túlterhelt orvosainkat, hogyan kezeljék ezeket a betegeket. Alapvetően részben hatékony vakcináink vannak, amelyeket tavaly, az új változatok elterjedése előtt állítottak össze, és senki sem tudja biztosan megmondani, hogy átlagosan hány hónapig nyújtanak védelmet.” (Ray Sahelian)

„Ezek nem oltások, hanem biológiai kísérletek… Amit most csinálnak, az az, hogy mRNS-t programoznak…, ami fehérjét termel a szervezetedben. Olyan, mint egy számítógépes chip, amit beleraksz egy 3D-s nyomtatóba, azután megmondod neki, hogy mit csináljon, ő meg végrehajtja, kinyomtatja… Ezt a tüskefehérjét valójában a saját tested hozza létre, így termeli ki a kózokozót. Ez az a helyzet, ahol a dolgok kissé problémásak lesznek, hogy valójában mennyi termelődik abból a tüskefehérjéből! Fogalmam sincsen, hogyan lehetne erre rájönni, én nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy valaki tudja…” (Lee Merritt)

#COVID1984 #COVID84 #DrKovács #Kovidol

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! – Alapkérdések a járványról

Nem kellene mindezt elszenvednünk, ha a kezdetektől a megfelelő kérdéseket tesszük fel, és nem hagyjuk, hogy félrekezeljék a kovidügyet. Összegyűjtöttem egy csokorra valót ezekből a kérdésekből, amelyekre várjuk a hiteles és igaz válaszokat. Ön is tegye fel kezelőorvosának, gyógyszerészének!

Tovább…
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!
Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget!

Cáfolhatatlan bizonyítékok: A génbázisú kovid elleni vakcinák lerombolják az egészséget! Sucharit Bhakdi professzor döbbenetes tényeket mutat be legújabb videójában. Az oltások nemcsak közvetlenül ölnek, gyors lefolyású szervi leállást okozva, hanem hosszú távon is, az immunrendszer működésének lerombolásával: A tömeges oltások hatására az elmúlt évszázadban visszaszorított népbetegségek (mint pl. a tuberkulózis) újra felütik a fejüket, a daganatos betegek száma nő. Minden egyes ismétlő oltás tovább rontja ezt a helyzetet, és az adott személy általános állapotától függően előbb vagy utóbb végzetes egészségkárosodást okoz.

Tovább…
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID
Túl későn vette fel a védőoltást az oltásellenes olimpikon?! – Manipulációs stratégiák és COVID

"TÚL KÉSŐN VETTE FEL A VÉDŐOLTÁST CSOLLÁNY SZILVESZTER, AKI EGY HÓNAPJA KÜZD AZ ÉLETÉÉRT!” Nézőpont és szándék kérdése, hogy mit akar valaki kihozni egy adott eseményből, hogy hogyan akarja a maga oldalához hajlítani a valóságot. A cikk tipikus példája a kifacsart, önkényes ok-okozati kapcsolatnak, a manipulálásnak! A "cél szentesíti az eszközt" hozzáállásnak.

Tovább…
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak
Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak

Nem engedelmeskedem! – Gondolatok a szabadságról és nyílt levél a kormánynak. Soha nem hagyhatjuk abba a tiltakozást, mert az a jövőnk záloga! Miért kell folyamatosan hallatnunk a hangunkat? A diktatúra és a tömegpszichózis működésének szakértője, prof. Mattias Desmet (Ghent Egyetem, Belgium) megmagyarázza.

Tovább…
Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…