Dr. Kovács Kovidol

Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!

Fiatalok Oltakozása!?

Fiatalok Oltakozása!?

2021-05-23 (Utoljára Frissítve: Sun, 30 May 2021) Mónika Dr. Kovács 0 #KOVIDOL

Aktuális

Fiatalok Oltakozása!?

Az emberek többsége elutasítja a génmódosított élelmiszereket[^GM] és az állatkísérleteket[^AK]. Most mégis alávetik magukat a génbázisú oltóanyaggal folytatott globális emberkísérletnek. Sokan gyermekeiket és magzatukat is kiteszik az oltások elhallgatott veszélyeinek. Vajon indokolt vállalni a kockázatot?

Ellentétben a súlyos gyermekkori járványokkal (kanyaró, szamárköhögés, stb.) a SARS-CoV-2 kórokozót egy egészséges szervezet könnyedén leküzdi. A fiataloknak kifejezetten szükségük van arra, hogy átessenek számukra veszélytelen fertőző betegségeken. Ez a fejlődési folyamat nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egész életre szólóan edződjön a természetes immunitás, és kialakuljon a széles körű fertőzésekkel szembeni ellenálló képesség. Nem ezt halljuk a hazai „szakemberek” szájából?

Ismerd meg független szakértők tényfeltáró munkáját:

Dr. Kovács Mónika: COVID--1984 Fekete Doboz

A tartalomból

  • A védőoltás megelőzésre szolgál; járvány közepén súlyos következményekkel járhat az „oltakozás"!
  • A COVID--19 elleni oltóanyagok esetén a gyártók nem garantálják a tartós védettséget, semmilyen felelősséget nem vállalnak; a felelősséget a beoltottra hárítják.
  • Akár csak a testünk többi része, immunrendszerünk is folyamatos edzést igényel, hogy hatékonyabban tudjon fellépni szükség esetén.
  • Oltás utáni halálozások! Mi is történik valójában?
  • Oltás és mutációk -- hosszú távú következmények.

:warning: Olvasd el a független szakértők kutatásairól szóló könyvet:

Dr. Kovács Mónika: COVID--1984 Fekete Doboz

Kik ezek a szakértők?

Dr. Kovács Mónika, Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Geert Vanden Bossche, Dr. Lee Merritt, Dr. Ray Sahelian és még sokan…

„Ha nem bukkannék egy nap valami újabb anomáliára a koviddal kapcsolatban, az lenne a csoda!" [name=Dr. Kovács Mónika]

„Amikor beoltasz valakit mRNS-sel, egy tűvel behatolsz az izomba, és billiónyi kis csomagot küldesz a testbe, ami a vírus genetikáját tartalmazza. Először ezek a csomagok a véráramba kerülnek és eloszlanak az egész testben. És a sejtek felveszik ezeket a csomagokat. Hol vannak ezek a sejtek? Melyik sejtek ezek? Senki sem tudja, mivel senki nem vette a fáradságot, hogy megnézze… Kísérleteket végeznek embereken az állatkísérletek előzetes elvégzése nélkül…” [name=Sucharit Bhakdi]

„Ha nem látod át mi történik, ha nem veszed figyelembe a járvány természetes lefolyását, akkor nem szabad ilyen mértékben, globálisan beleavatkozni a folyamatokba!” [name=Geert Vanden Bossche]

„A Moderna és a Pfizer vakcinák, valamint a J&J vakcinák nem rendelkeznek FDA jóváhagyással, kizárólag sürgősségi használatra engedélyezettek… Az oltott személyek különböző tünetekkel jelennek meg a sürgősségi osztályokon, és nem figyelmeztettük előre az amúgy is túlterhelt orvosainkat, hogyan kezeljék ezeket a betegeket. Alapvetően részben hatékony vakcináink vannak, amelyeket tavaly, az új változatok elterjedése előtt állítottak össze, és senki sem tudja biztosan megmondani, hogy átlagosan hány hónapig nyújtanak védelmet.” [name=Ray Sahelian]

„Ezek nem oltások, hanem biológiai kísérletek… Amit most csinálnak, az az, hogy mRNS-t programoznak…, ami fehérjét termel a szervezetedben. Olyan, mint egy számítógépes chip, amit beleraksz egy 3D-s nyomtatóba, azután megmondod neki, hogy mit csináljon, ő meg végrehajtja, kinyomtatja… Ezt a tüskefehérjét valójában a saját tested hozza létre, így termeli ki a kózokozót. Ez az a helyzet, ahol a dolgok kissé problémásak lesznek, hogy valójában mennyi termelődik abból a tüskefehérjéből! Fogalmam sincsen, hogyan lehetne erre rájönni, én nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy valaki tudja…” [name=Lee Merritt]

#COVID1984 #COVID84 #DrKovács #Kovidol

Még Nincsenek Hozzászólások

Hozzászólás

Megjegyzés: HTML nélkül

Salus aegroti suprema lex esto
Salus aegroti suprema lex esto

Kedves ORVOSTÁRSAM! "A beteg üdve legyen a legfőbb törvény!” Mondj NEM-et milliárdnyi élet testi, lelki megnyomorítására, egészséges emberek, sőt gyermekek életének indokolatlan veszélyeztetésére!

Tovább…
Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz
Dr. Kovács Mónika – COVID–1984 𝌇 Fekete Doboz

Eszköz a szabadságunkhoz! A koronavírus-járvány mozgatórugói és anomáliái, avagy mit rejt a fekete doboz, és hogyan tovább mindezek tükrében?!

Tovább…
SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?
SARS vagy COVID? – Miért életbevágó a különbség?

Hogyan lett a SARS-ból COVID? Egy betegség két külön arca... Miért változtatta meg a WHO a járványügyi alapfogalmakat az új koronavírus-járvány esetében?

Tovább…
Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?
Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!?

Az iskolákból jön a negyedik koronahullám!? A szakértők szeptember végére, október elejére teszik az új koronavírus-járványhullám kezdetét. Ezzel eddig nem nagyon lőhetnek bakot. Minden évben ilyenkor kezdődik a szokásos influenzaszezon. (Ami tavaly óta már koronavírus-járvány néven szerepel.) De mire véljük azt, hogy "megint az iskolákból fog elindulni"? Megint?! Az iskolákból?! Ez valami burkolt kampány, hogy szorgalmazzák a gyerekek beoltását is?

Tovább…
Fiatalok Oltakozása!?
Fiatalok Oltakozása!?

Az emberek többsége elutasítja a génmódosított élelmiszereket és az állatkísérleteket. Most mégis alávetik magukat a génbázisú oltóanyaggal folytatott globális emberkísérletnek. Sokan gyermekeiket és magzatukat is kiteszik az oltások elhallgatott veszélyeinek. Vajon indokolt vállalni a kockázatot?

Tovább…